Padel

Vi är mer än bara padel

Välkomna till oss i ÄHLM Arenastad Padel. Vi ligger i anslutning till Arenatorget som binder samman vår anläggning med Catena Arena och de båda träningshallarna. Området har de senaste åren utvecklats till ett nytt idrottscentrum där vi samlar både idrottsanläggningar och andra viktiga verksamheter.

Hos oss ska det vara enkelt och billigt att träna och spela. Det kostar från 200 kronor/timmen att spela padel hos oss. Du bokar din padeltid via MATCHi.

Vi har åtta dubbelbanor av senaste modell, generös takhöjd (10,5 meter) och bra ljus. Vi har en liten shop samt försäljning av bland annat kalla drycker i receptionen och omklädningsrummen med bastu hittar du på andra våningen.

Vi är mer än bara padel – i entréplanet har vi även ett välutrustat gym. Spelar du padel så ingår ett besök i gymmet men du kan även teckna ett gymkort för 199 kr/månaden. Det gör du enklast här på MATCHi.

Älskar du padel så är vårt All Inclusive-medlemskap ett bra förslag. Du betalar 599 kr/månaden och kan sen spela hur mycket padel du vill (din del av planhyran). Här ingår även gymkort samt medlemspris på olika arrangemang och ligaspel. Läs mer och teckna här.

Vår tränare är rutinerade Henrik Lantz. Han leder vår träningsverksamhet för både ungdomar och vuxna. Hans kurser sträcker sig över hela terminer. Intresseanmälan görs via vår anläggnings sida på MATCHi under rubriken kurser. Det går även att boka PT-lektioner, kontakta då Henrik direkt på mejl: henrik@ahlmarenastad.se

Vi har även ett seriespel som rullar på både höst och vår och sträcker sig 5-7 veckor åt gången. Speldag är måndagskvällar och du hittar vårt seriespel på ligaspel.se där du även kan anmäla ditt lag.

I anläggningen finns även Engelholms Fysioterapis klinik på bottenplan och Muskelknutans massage & friskvård en trappa upp.