Muskelknutan öppnar i ÄHLM Arenastad

ÄHLM Arenastad fortsätter att växa med nya verksamheter som berikar det populära idrottsområdet. Efter sommaren flyttar etablerade massageterapeuten Karin Ericsson och hennes företag Muskelknutan i Ängelholm AB in i en lokal i padelanläggningen och driver vidare sin verksamhet där.

– Ända sedan de första diskussionerna om att bygga en arenastad i Ängelholm kom upp har jag velat bedriva min verksamhet här. Det känns toppen med närheten till bland annat Engelholms Fysioterapi och gymmet samt givetvis alla övriga verksamheter som redan är här. Dessutom är det inspirerande med planerna för hur området ska fortsätta utvecklas, säger Karin Ericsson.

Arenabolagets VD Marcus Thuresson är glad över att Muskelknutan flyttar sin verksamhet till ÄHLM Arenastad:
– Muskelknutan är en etablerad och seriös aktör vars inriktning och specialitet tillför ÄHLM Arenastad ännu en dimension. Vi vill skapa en mötesplats med en aktiv och hälsosam profil som attraherar och lockar många.

Karin Ericsson är certifierad massör och diplomerad massageterapeut och har drivit Muskelknutan i 13 år, de senaste åren i en lokal på Storgatan. Nu flyttar hon ut till en ny lokal i ÄHLM Arenastad Padels anläggning.
– Jag utgår alltid från kundens behov och erbjuder behandlande massage där jag väver in olika manuella behandlingstekniker såsom svensk klassisk massage, muskelmanipulation, idrottsmassage, smärtlindringsmassage, muskeltöjning/muskelavspänning och laserbehandling, berättar Karin som även breddat sin verksamhet med att erbjuda skräddarsydda skoinlägg till vardagen, arbetet och för olika aktiviteter.
– Med hjälp av en digital fotanalys tar jag fram individuella skoinlägg som passar individen. Det kan vara till vardagen, arbetet eller alla olika sorters aktiviteter, berättar Karin.

Planerad öppning i ÄHLM Arenastad för Muskelknutan är satt till måndag 4 september.

ÄHLM Arenastad är namnet på det idrottsområde som Arenabolaget i Ängelholm AB haft som vision att skapa runt Catena Arena med ishallar. En nybyggd padelanläggning som även innehåller gym och Engelholms Fysioterapi öppnade i september 2022 och i våras stod Arenatorget klart. Arenatorget förbinder Catena Arena, de båda isträningshallarna och padelanläggning och ska bli områdets nav och mötesplats. I Arenatorget ryms även kommersiell verksamhet, ReXhockey öppnade sin hockeybutik i juli och ett café/restaurang öppnar i höst.